За курса

Курсът дава практически знания за това, как един дизайнер да си постави финансови цели и как да ги постигне. Помага за това да имаме качествена и удовлетворяваща кариера, съчетана с щастлив личен живот.  След края на курса всеки участник ще може да положи стабилни финансови основи в работата и живота си.

Какви познания по темата са нужни, за да участвате в курса: Не са необходими предварителни знания и умения.

С какво ще си тръгнете: Ще можете да забогатеете чрез работата си като дизайнер и ще имате един щастлив и смислен професионален живот.

Програма на курса

Ангел Тодоров

Ангел Тодоров е консултант по управление на лични финанси към “Академия за управление на лични финанси “Тогедър”. Експерт е по социална комуникация и дългогодишен консултант на различни международни и български бизнеси във връзка с развитието им в социалните мрежи като Harley-Davidson, MINI Cooper, Wienerberger, Еконт, Volvo Trucks и много други.

09:00 часа
Поставяне и постигне на финансови цели
Колко за вас са “достатъчно пари”, за да бъдете истински професионалист; Как един дизайнер да определи своите дългосрочни, средносрочни и краткосрочни цели; Как да планирате кариерата си на дизайнер от финансова гледна точка;
10:30 часа
Кафе пауза
10:45 часа
15 ключови фактора за успешна кариера като дизайнер
Продължителност на професионалния ни живот; Продукт за глобалния пазар; Бариери за навлизане в заетата от нас ниша; Възможност за развитие на кариерата; Стойност на кариерата ни при излизане от бранша; Нужда от постояно реинвестиране за задържане и увеличаване на нивото на заплащане; Възможност за усвояване на печалбите от допълнителните възможности, създадени от нашия труд; Създаване на нова пазарна ниша, в която нашият продукт да се превърне в нарицателно; Има ли квалифицирани кадри в посоката, в която се развиваме; Има ли потребност от нашата квалификация в глобалната икономика; Бъдещи перспективи за осигуряване на проекти; Потенциал на пазара; Пазарна ситуация, принуждаваща клиентите да търсят нови възможности; Грижа за околната среда'’
12:30 часа
Обяд
Солени мини сандвичи, сладки хапки, вода.
13:30 часа
Как да забогатеем като дизайнери
Натрупване на капитал; Подобряване на отчетността; Реорганизация на пасиви и активи; Повишаване на продуктивността;
15:00 часа
Кафе пауза
15:15 часа
Проиграване на реална ситуация, въпроси и отговори
Ще се проиграе ситуация, която включва създаване на екип от съмишленици, разработване на продукт и определяне на неговата цена. Ще се обсъдят конфликтните ситуации, които ще възникнат в процеса на разработка и начините за тяхното елиминиране.
17:00 часа
Приключване на семинара

Форма за регистрация

Финансова грамотност за творчески професии

Как да планираме и увеличим значително доходите си. Ранно записване до 18.05.2018 на цена от 111.00 лв.

За да се регистрирате за курса е необходимо да влезете в профила си.

Начало

09:00 часа

място

София


Цена

от 111 bgn

остават

25 места от 25

Партньори на академията