За курса

Adobe Animate е водещ продукт в изработката на HTML анимации използвани в онлайн рекламата,уеб дизайна и презентациите. Характерно за тези анимации е изключително малкият размер и високото качество, възможностите за множество ефекти, както и лесната и бърза обработка на обектите. В този курс ще се научите, как да направите качествен банер, презентация и анимиран обект, който може да приложите на вашата уеб страница.

С какви познания идвам: Имам интерес в областта на компютърната анимация и търся актуална програма.

С какво ще си тръгна: Ще се научите да работите с модерен инструмент за работа, който поддържа Flash (SWF) и AIR формати и може да извежда анимации на почти всеки формат.

Програма на курса

Владимир Димитров

Владимир Димитров е основател и управител на Makhina.studuio. В портфолиото си има проекти на Mercedes, BMW, Renault, Seat, Emirates, Windows, Lufthansa и много други. Печелил награди в конкурси на “Coca Cola”, “Adidas”, “Festool”, “Alfi” и др. Съосновател на “Когнитус”.

09:00 часа
Подготовка за създаване на анимация
Настройки на програмата и сцената. Избор на правилен брой кадри в секунда спрямо желания резултат. Подготовка на изображения за анимиране така, че да са с минимален размер и оптимално качество.
10:30 часа
Кафе пауза
10:45 часа
Техники за анимация
Представяне на типовете анимация в Animate. Методи за постигане на различни ефекти и анимации, който да не се отразяват на размера на анимацията. Използване на видео. Изработване на презентация чрез Animate. Изработка на анимиран обект за уеб страница. Изработка на интерактивни елементи в анимацията.
12:30 часа
Обяд
Солени мини сандвичи, сладки хапки, вода.
13:30 часа
Упражнения
Банер и презентация.
15:00 часа
Кафе пауза
15:00 часа
Упражнения
Примери от практиката – банери, презентации, анимирани обекти. Техники за повишаване на качеството. Повишаване на качеството за мобилни устройства.
17:00 часа
Приключване на семинара

Форма за регистрация

Анимация и HTML Canvas в Adobe Animate, 1-ва част

Ако закупите билета до 13.03.2018 ще заплатите само 96 лв. След 13.03.2018 цената на билета е 110 лв.

За да се регистрирате за курса е необходимо да влезете в профила си.

Начало

09:00 часа

място

Русенски университет “Ангел Кънчев”


Цена

от 96 bgn

остават

29 места от 30

Партньори на академията